ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ DIAMOND YACHTING

ΣΚΑΦΗ

Ενοικίαση σκάφους με την Diamond Yachting


Επιλέξτε το Σκάφος σας και κάντε κράτηση σε πραγματικό χρόνο


Το Ασφαλέστερο Ταξίδι με Σκάφος Κατά Covid19 Αρχίζει Τώρα!


Ακολουθήστε τον μύθο και την ιστορία μοναδικών προορισμών της Ελλάδος


Ανακαλύψτε τα γαλαζοπράσινα παραδεισένια νερά της ΕυρώπηςΠου θα πάτε και τι θα δείτε

Ασφαλιστείτε online

Ασφάλεια συναλλαγών

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αφήστε μία κριτική

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ανακαλύψτε τα διαμάντια του μύθου και της ιστορίας. Ανακαλύψτε επίγειους παραδείσους με ένα νέο διαφορετικό τρόπο. Ηρθε η ώρα να ζήσετε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει ο μαγικός κόσμος της θάλασσας. Αμέτρητοι προορισμοί ανοίγονται μπροστά σας, ποικίλες δραστηριότητες όπως ψάρεμα, υποβρύχιες καταδύσεις, παιχνίδια θαλάσσης, σκι, μπάνιο σε παρθένες παραλίες. Γνωρίστε τα ήθη κι έθιμα αγνών ανθρώπων. Απολαύστε με όλες τις αισθήσεις σας γαστρονομικούς θησαυρούς της μεσογειακής κουζίνας. Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού ή μηχανοκίνητου σκάφους συνδυάζει όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου και ενός μέσου επίγειας μεταφοράς.
Με την Diamond Yachting η ενοικίαση ενός σκάφους αναψυχής, παύει να είναι πολυτέλεια για λίγους αλλά γίνεται πραγματικότητα για όλους όσους το επιθυμούν.

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ

Η Diamond Yachting εγγυάται τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες, την αξιοπλοΐα των σκαφών, την εμπειρία και φιλική συμπεριφορά του καπετάνιου ή του πληρώματος, την ασφάλεια του συστήματος πληρωμών, την ταχύτερη εξυπηρέτηση και τήρηση των συμφωνηθέντων. Η διεύθυνση και το προσωπικό δυναμικό της εταιρείας, γνωρίζει τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας. Δέσμευση μας, ο σεβασμός απέναντι σε σας και στον θαλάσσιο κόσμο που καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η Diamond Yachting προσφέρει τα πλέον αξιόπιστα και αυστηρώς επιλεγμένα σκάφη αναψυχής, στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη προσωπική εξυπηρέτηση. Παρέχονται πολυήμερες ή ολιγοήμερες αποδράσεις, ταξιδεύοντας σας με ασφάλεια σε ονειρεμένους προορισμούς. Θέλετε να εξερευνήσετε νησιωτικούς προορισμούς, κοσμοπολίτικα λιμάνια, άγρια και παρθένα τοπία ή να γιορτάσετε ένα σημαντικό γεγονός; Η απάντηση βρίσκεται στα πολυτελή σκάφη που συνεργάζονται με την εταιρεία μας. Ενοικιάστε Yachts, catamarans, super yachts, motor yachts, ribs σκάφη όλων των τύπων, είναι στην διάθεση σας να επιλέξετε ποιο ικανοποιεί τις ανάγκες και ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας.

 • "Ευχαριστούμε τον καπετάν Σωτήρη για την εξαιρετική φιλοξενία του στο υπέροχο ταξίδι μας στους Παξούς"

  Γιάννης
 • "Αν και βρήκαμε καιρό στο ταξίδι μας στην Σκόπελο ο καπετάνιος αποδείχτηκε μεγάλος θαλασσόλυκος. Captain Στέλιο την επομένη φορά πάλι με σένα θα ταξιδέψουμε."

  Παναγιώτης
 • "Ευχαριστούμε diamond yachting υπέροχη εμπειρία."

  Μανώλης – Εύη
 • "Αστέρι ο κάπτεν Βασίλης τέλεια διαδρομή"

  Κώστας - Λένα – Γωγώ
 • "Άριστη εξυπηρέτηση ευχαριστούμε diamond yachting"

  Στάσα-Λεωνίδας
 • "Τέλια τέλια τέλια θα το ξανακάνουμε ευχαρίστως. Απίστευτες διακοπές"

  Ράνια- Βούλα- Σία- Μάγδα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 • PANTAENIUS
 • Τηλέφωνο:
  +30-2314 051 800

 • Λεωφόρος Νίκης 1,
  54624 Θεσσαλονίκη Ελλάδα

© Copyright 2016 - 2024 Diamond Yachting by Diavlos Group