Ενοικίαση σκαφών Λευκάδα 'Πόρτο Κατσίκι' - Diamond Yachting

Ενοικίαση σκαφών Λευκάδα 'Πόρτο Κατσίκι' - Diamond Yachting

Η Λευκάδα, κρατώντας το χέρι της Ελλάδας, παρουσιάζει το απίστευτο μπλε που φωτίζει τις διάσημες παραλίες της ‘Πόρτο Κατσίκι’, ‘Εγκρεμνοί’ και ‘Κάθισμα’.
Ένα κοσμοπολίτικο νησί προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για ιστιοπλοΐα, Windsurfing, παραπέντε και καταδύσεις. 
Στον κόλπο της Βασιλικής και στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, το θαλάσσιο σπορ Windsurfing αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι παραλίες αυτές κατέχουν μία από τις δέκα καλύτερες  θέσεις παγκοσμίως για το συγκεκριμένο άθλημα. Για τους λάτρεις των καταδύσεων υπάρχουν εξειδικευμένα καταδυτικά κέντρα που προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση ιδιαίτερα στο Νυδρί, στην Βασιλική και την Νικιάνα. Το kitesurfing το θεαματικό αυτό σπορ συνδυάζει το windsurfing, το waterski, το paragliding και το walkboard τα οποία στην παραλία των Μύλων μπορείτε να τα γνωρίσετε και να τα αγαπήσετε.
Στην Λευκάδα θα αντικρύσετε περίφημα ενετικά κάστρα μεσαιωνικής εποχής να δεσπόζουν επιβλητικά. Από την είσοδο του νησιού βλέπετε το κάστρο της Αγίας Μαύρας και το κάστρο Γρίβα. Εξαιρετικά και τα οχυρά Αλέξανδρος και Κωνσταντίνος μεταφέρουν τον επισκέπτη σε άλλες εποχές θυμίζοντας την πλούσια ιστορία του.
Πολλά μουσεία όπως το αρχαιολογικό, το ναυτικό, το εκκλησιαστικό, το μουσείο Άγγελου Σικελιανού, μουσεία λαογραφικά, φίλων μουσικής και τέχνης, οινοποιείας, μουσεία ελιάς και μελιού αναδεικνύουν τον πολιτισμό των κατοίκων και την αγάπη που έχουν για το νησί τους.
Η Λευκάδα είναι πολύχρονη, δηλαδή προσφέρεται όλες τις εποχές του χρόνου για να γνωρίσετε την σπάνια ομορφιά της μέσα από ποικίλες δραστηριότητες. Η εποχή του τρύγου με την παραγωγή του κρασιού, οι περιπατητικές διαδρομές στα υπέροχα μονοπάτια της, οι λιμνοθάλασσες με τους υγροβιότοπους της και τα σπάνια αποδημητικά πουλιά, τα πανέμορφα μοναστήρια και οι εκκλησιές της, είναι ένα ξεχωριστό κάλεσμα για όλους.
Παραδοσιακές γευστικές απολαύσεις αποτελούν το alter ego της. Το κρασί με τις σπάνιες ποικιλίες λευκή ‘Βαρδέα’ και ερυθρή ‘Βερτζαμί’, τις περίφημες φακές ‘Εγκλουβής’, το σπάνιο όσπριο ‘Λαθύρια’ όλα βιολογικής καλλιέργειας. Το γευστικό σαλάμι και τα πεντανόστιμα λουκάνικα, τα γλυκά παστέλια και μαντολάτα, το μυρωδάτο λικέρ ‘Ροζολί’ καθώς και το δροσερό αναψυκτικό από πικραμύγδαλο την γνωστή ‘Σουμάδα’, συνθέτουν το μεγαλείο αυτού του υπέροχου νησιού.
Στην Λευκάδα υπάρχει πλήρως οργανωμένη μαρίνα, με χωρητικότητα 620 θέσεων για σκάφη μέχρι 45 μέτρα μήκος και 3,5 μέτρα βύθισμα.
Το νησί έχει επίσης, αρκετά μικρά λιμάνια με δυνατότητα ελλιμενισμού και μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, καφέ-μπαρ, εστιατόρια και υπηρεσίες υγείας. Τα λιμάνια στο Νυδρί, Νικιάνα, Λυγιά, Βλυχό, Σύβοτα, Βασιλική έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν με ασφάλεια σκάφη όλων των τύπων, προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση.
Η Λευκάδα δεν διαθέτει δικό της αεροδρόμιο. Εξυπηρετείται άριστα από τον Διεθνή Αερολιμένα Ακτίου που βρίσκεται στον Δήμο Βόνιτσας σε απόσταση 17χλμ από το νησί.

Εάν δεν κάνετε online κράτηση  και θέλετε προσφορά στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο.

Πιέστε εδώ για προσφορά.

  • Τηλέφωνο:
    +30-2314 051 800

  • Λεωφόρος Νίκης 1,
    54624 Θεσσαλονίκη Ελλάδα

© Copyright 2016 - 2024 Diamond Yachting by Diavlos Group