Κρατήσεις

Ενοικίαση σκάφους με καπετάνιο και πλήρωμα

Το παρόν κείμενο δεν αποτελεί μέρος κάποιας σύμβασης ή ναύλωσης αλλά παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των πλοιοκτητών. Για τους όρους συμβουλευτείτε το ναυλοσύμφωνο του κάθε πλοιοκτήτη.


Ενοικίαση με καπετάνιο

Η ενοικίαση σκάφους με Καπετάνιο απευθύνεται σε όσους δεν διαθέτουν δίπλωμα πλοήγησης ή δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία και θέλουν να απολαύσουν ανέμελα τις διακοπές τους.

Ένας έμπειρος καπετάνιος αναλαμβάνει να σας ταξιδέψει στους προορισμούς που επιθυμείτε, έχοντας την αποκλειστική ευθύνη διακυβέρνησης του σκάφους.

Περισσότερα

Ενοικίαση σκάφους με καπετάνιο και πλήρωμα

Α. Ενοικίαση σκάφους με καπετάνιο


Α.1 Σε περίπτωση ενοικίασης ενός σκάφους με καπετάνιο οι ενοικιαστές είναι υπόχρεοι για τα μελλοντικά έξοδα λειτουργίας του σκάφους A.P.A. (Advance Provisioning Allowance) για τα οποία είναι υπεύθυνος ο πλοιοκτήτης και τα ορίζει στη φόρμα καταχώρησης του σκάφους. Το  A.P.A  προκαταβάλλεται εξ ολοκλήρου σε λογαριασμό του πλοιοκτήτη ή στον καπετάνιο σύμφωνα με τις οδηγίες του πριν το check in. Αντιπροσωπεύει την εκ των προτέρων κάλυψη των δαπανών λειτουργίας για το μεταβλητό μέρος του κόστους ενοικίασης και χρησιμεύει ώστε να καλυφθούν τα διάφορα έξοδα που προκύπτουν, σε σχέση με την πλοήγηση και τον ελλιμενισμό του νοικιασμένου σκάφους.


Α.2 Ο πλοιοκτήτης στο τέλος του ταξιδιού θα παρουσιάσει την κατανομή των ποσών που δαπανήθηκαν και θα υποβάλλει στον πελάτη αποδείξεις με λεπτομερή απολογισμό των λειτουργικών δαπανών, για τα τέλη θεώρησης και ελλιμενισμού, λοιπών επιβαρύνσεων, φόρους, νερό, ηλεκτρικό, Φ.Π.Α., καύσιμα, λιπαντικά έλαια κλπ, καθώς και οι δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν για τις προσωπικές ανάγκες τρόφιμα, ποτά, μεταφορές, ή ότι άλλο δεν περιλαμβάνεται στην κράτηση του πελάτη κατά τη διάρκεια της ενοικίασης. Σε περίπτωση που δοθεί λίστα με τις προσωπικές δαπάνες θα πρέπει να του αποστέλλεται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν το ταξίδι ή όπως ορίζει ο ίδιος, έτσι ώστε να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος από αυτόν για την αγορά των προμηθειών. Ο πλοιοκτήτης επίσης κατά τη διάρκεια της ενοικίασης, θα ενημερώνει τον ενοικιαστή, ο οποίος οφείλει σε τακτά χρονικά διαστήματα να γνωρίζει, τα έξοδα και τις λειτουργικές δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν έως τη λήξη της ενοικίασης, και θα εξοφλούνται κάνοντας χρήση του A.P.A. Ο πλοιοκτήτης δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει να καταβληθούν και άλλες απρόβλεπτες χρεώσεις πέραν αυτών που περιλαμβάνονται στην τιμή κράτησης και του ποσού A.P.A.


Α.3 Οι πελάτες μετά την εκταμίευση του A.P.A., πρέπει να ενημερώνονται από τους πλοιοκτήτες οι οποίοι είναι υπόλογοι για τα έξοδα και ιδιαίτερα για την παροχή του κόστους καυσίμου στο Duty Free, στοχεύοντας στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή, όπου αυτό είναι δυνατόν. Πριν από την αποβίβαση στο τέλος του ταξιδιού σας ο πλοιοκτήτης υποβάλλει λεπτομερή απολογισμό των δαπανών έτσι ώστε σύμφωνα με τους όρους του να συμψηφιστούν τα ποσά των δαπανών.


Α.4 Η τιμή που προσφέρεται σε κάθε σκάφος περιλαμβάνει συνήθως το σκάφος για το ταξίδι του προορισμού και ενδεχομένως τον καπετάνιο και πλήρωμα, καύσιμα και τέλη ή άλλες παροχές εφόσον όμως αυτά αναφέρονται ότι περιλαμβάνονται στην τιμή της ενοικίασης που εμφανίζεται στη ιστοσελίδα κατά την περιήγηση σας στο προφίλ του σκάφους.


Α.5 Εκτός του εξοπλισμού σας φροντίστε σε συνεννόηση με τον πλοιοκτήτη, την επάρκεια για τα αναλώσιμα τρόφιμα, παγάκια και ποτά πριν από την επιβίβασή σας στο σκάφος. Όταν μαγειρεύετε εσείς στο σκάφος, οι μερίδες θα πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να καλύπτουν όλα τα μέρη του πληρώματος με δικά σας έξοδα. Όταν το σκάφος ελλιμενίζεται, τότε προαιρετικά, μπορείτε να καλέσετε το πλήρωμα μαζί σας στη στεριά, καλύπτοντας τα έξοδα των γευμάτων τους. Σε ένα πλήρως επανδρωμένο σκάφος με καπετάνιο, μηχανικό, καμαριέρες, ναύτες, chef, καθαρίστριες κλπ το A.P.A συνήθως ο πελάτης καλύπτει τα γεύματά τους.


Version 1.00.1

Ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο

Το παρόν κείμενο δεν αποτελεί μέρος κάποιας σύμβασης ή ναύλωσης αλλά παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των πλοιοκτητών. Για τους όρους  συμβουλευτείτε το ναυλοσύμφωνο του κάθε πλοιοκτήτη.


Ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο

Η ενοικίαση χωρίς Καπετάνιο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να χαρούν μόνοι τους την μαγεία της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας. 

Πρέπει να διαθέτετε άδεια κυβερνήτη ή έγκυρο διεθνές πιστοποιητικό ικανότητας πλοήγησης ισοδύναμο ή αντίστοιχο της RYA. Επίσης πρέπει να έχετε κι έναν συγκυβερνήτη άνω των 18 ετών, με δίπλωμα κυβερνήτη ή με μία ‘υπεύθυνη δήλωση’ του να πιστοποιεί την ικανότητα πλοήγησης. 

Ο ιδιοκτήτης ή διαχειριστής του σκάφους έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον ενοικιαστή κυβερνήτη και τον συγκυβερνήτη να αποδείξουν τα προσόντα και την εμπειρία τους για ασφαλή πλεύση στη θάλασσα. 

Όταν γίνεται ενοικίαση χωρίς καπετάνιο, εκτός των ναύλων προκαταβάλλεται στον ιδιοκτήτη του σκάφους χρηματική εγγύηση πριν τον απόπλου, από τον ενοικιαστή. Η εγγύηση καλύπτει τυχόν φθορές και απώλειες που μπορεί να συμβούν κατά την χρήση του σκάφους. 

Η εγγύηση επιστρέφεται εξ ολοκλήρου στον ενοικιαστή μετά τον απόπλου, εφόσον το σκάφος κατά την επιστροφή του και μετά τον απαραίτητο έλεγχο, είναι στην ίδια άριστη κατάσταση όπως όταν παραδόθηκε από τον ιδιοκτήτη/διαχειριστή.

Περισσότερα

Ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο

Β. Ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο

Β.1 Στην περίπτωση ενοικίασης ενός σκάφους χωρίς καπετάνιο πρέπει να διαθέτετε δίπλωμα κυβερνήτη (ιστιοπλοΐας ή μηχανοκίνητου σκάφους), ή έγκυρο διεθνές πιστοποιητικό ικανότητας πλοήγησης ισοδύναμο ή αντίστοιχο της RYA. Επίσης, πρέπει να έχετε κι έναν συγκυβερνήτη άνω των 18 ετών, που να διαθέτει αντίστοιχο δίπλωμα ή να πιστοποιεί την ικανότητα πλοήγησης του με ‘υπεύθυνη δήλωσή’. Ο πλοιοκτήτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον πελάτη να αποδείξουν ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης, τα προσόντα και την εμπειρία τους για ασφαλή πλεύση στη θάλασσα. Σε περίπτωση που αυτά δεν είναι ικανοποιητικά μπορεί να ακυρώσει την ενοικίαση ή να επιβάλει διαφορετικούς όρους.

Β.2 Ταυτόχρονα με το ναυλοσύμφωνο υπογράφεται και το έντυπο παραλαβής εξοπλισμού (inventory list), σύμφωνα με το οποίο ο πλοιοκτήτης, χρεώνει τον ενοικιαστή με όλο τον εξοπλισμό που αναφέρεται σε αυτό και θα πρέπει να παραδοθεί στην ίδια κατάσταση χωρίς φθορές ή απώλειες. Γίνεται λεπτομερής έλεγχος κατά το check in για την παραλαβή του σκάφους και το ίδιο κατά το check out για την επαναπαράδοση του.

Β.3 Όταν γίνει μια ενοικίαση χωρίς καπετάνιο, εκτός των ναύλων προκαταβάλλεται από τον πελάτη στον ιδιοκτήτη του σκάφους χρηματική εγγύηση πριν τον απόπλου, η οποία καλύπτει φθορές και απώλειες που μπορεί να συμβούν κατά τη χρήση του σκάφους και δεν πληρώνονται από την ασφάλεια, λόγω της απαλλαγής που περιέχουν όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια σκαφών, μέχρι ενός ποσού που διαφέρει σε κάθε περίπτωση ανάλογα με το σκάφος. Ακόμη, μπορεί να καλύψει την ενδεχόμενη παράλειψη ή την άρνηση του πελάτη να παραδώσει το σκάφος με γεμάτη δεξαμενή καυσίμου και νερού όπως τις είχε παραλάβει, ή να μην το παραδώσει καθαρό, ή να το παραδώσει σε άλλο λιμάνι εκτός της βάσης. Η εγγύηση πληρώνεται από τον πελάτη και επιστρέφεται από τον πλοιοκτήτη σύμφωνα με τους όρους ενοικίασης του σκάφους.

Β.4 Ο πελάτης μπορεί να είναι υπεύθυνος για έξοδα ή ζημίες εάν προκύψουν σε ενοικιαζόμενο σκάφος και για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον ίδιο ή τους επισκέπτες του (σκόπιμα ή μη) ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο, προς τον πλοιοκτήτη μέχρι το επίπεδο της απαλλαγής του ασφαλιστηρίου συμβολαίου για κάθε ξεχωριστό ατύχημα ή περιστατικό. Μπορεί όμως να ευθύνεται για ποσό μεγαλύτερο από την απαλλαγή και σύμφωνα με τους όρους ενοικίασης του σκάφους σε οποιοδήποτε ατύχημα ή περιστατικό, εάν ο ίδιος ή οποιοσδήποτε από τους επισκέπτες του, ενήργησε κατά τέτοιο τρόπο (σκόπιμα ή μη) ώστε αυτό να εξαιρείται ή να υπερβαίνει το όριο της κάλυψης στο πλαίσιο της ασφάλισης του πλοιοκτήτη. Ο πελάτης θα πρέπει να είναι ενήμερος για τα όρια και το είδος της ασφάλισης που παρέχονται στο σκάφος.

Β.5 Ο πλοιοκτήτης πριν το check in παραδίδει το σκάφος στον πελάτη στη μαρίνα αναχώρησης έτοιμο για πλεύση, σε καλή κατάσταση, αξιόπλοο, καθαρό, με πλήρη εξοπλισμό, γεμάτες δεξαμενές νερού και καυσίμων καθώς και με ότι άλλο αναφέρεται στη φόρμα καταχώρισης, ενώ αυτός οφείλει να διενεργήσει κάθε απαραίτητο έλεγχο. Στο σκάφος θα πρέπει να υπάρχει εξοπλισμός διάσωσης όπως απαιτείται από την αρχή έκδοσης αδείας του σκάφους. Ο πελάτης επιστρέφοντας στη βάση επαναπαράδοσης, πρέπει να παραδώσει το σκάφος στην ίδια κατάσταση που το παρέλαβε καθαρό, με γεμάτες δεξαμενές νερού και καυσίμων και με άρτιο όλο τον εξοπλισμό του.

Β.6 Η ενοικίαση ενός σκάφους συνήθως διαρκεί 7 ημέρες και κατά κανόνα αρχίζει από Σάββατο από ώρα 17.00 - 19.00 και τελειώνει το επόμενο Σάββατο στις 08.00 - 10.00 αλλά πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του πλοιοκτήτη. Ο πελάτης πρέπει να φροντίσει το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή της ημέρας επαναπαράδοσης, να βρίσκεται στη μαρίνα που παρέλαβε το σκάφος ή όπου αλλού έχει συμφωνηθεί με τον πλοιοκτήτη, διότι την ημέρα λήξεως της ενοικίασης, μεσολαβούν οι διαδικασίες με το λιμεναρχείο στον απόπλου και κατάπλου, την παραλαβή και παράδοση, τον έλεγχο και καθαρισμό του σκάφους. Οι χρόνοι αυτοί πρέπει να τηρηθούν για να μην υπάρξουν χρεώσεις για έξοδα καθυστέρησης, δεδομένου ότι ξεκινά με καθυστέρηση η πρώτη ημέρα των επόμενων πελατών που περιμένουν να παραλάβουν το σκάφος.

Β.7 Ένα σκάφος αναψυχής συνδυάζει την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου πλέοντας κάθε φορά σε διαφορετική περιοχή και σύμφωνα με τις εκάστοτε επιθυμίες του πελάτη. Όταν οι αποστάσεις πλεύσεις είναι μικρές, συνήθως ταξιδεύετε την ημέρα και θα πρέπει να βγαίνετε σε μαρίνα το απόγευμα, εκτός και αν έχετε κάνει ενοικίαση με καπετάνιο, οπότε μπορείτε με ασφάλεια να ταξιδέψετε βράδυ για να είστε στον προορισμό σας την ημέρα. Σε ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο, αποφεύγετε να ταξιδεύετε βράδυ, εκτός και αν υπάρχει έκτακτη ανάγκη. Οι πελάτες υποχρεούνται να τηρούν και να μην παραβιάζουν το απαγορευτικό πού εκδίδεται από τις αρχές λόγω καιρικών συνθηκών.

Β.8 Εάν ενοικιάσετε σκάφος με καταδυτικό εξοπλισμό ελέγξτε τον εξοπλισμό τον οποίο ζητήσατε, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, λόγω επικινδυνότητας της κατάδυσης στον βυθό καθώς και μέτρα για την διατροφή σας πριν την έναρξη της δραστηριότητας. Ο πελάτης και οι επιβάτες πρέπει να μην λειτουργούν ενάντια στους νόμους περί αλιείας, υποβρύχιας κατάδυσης ή να ψάχνουν και να οικειοποιούνται αντικείμενα αρχαιολογικής φύσης και αξίας, διότι θα είναι υπεύθυνοι έναντι των αρχών.

Β.9 Ο ενοικιαστής δεν επιτρέπεται να υπενοικιάσει ή να εκχωρήσει το σκάφος, απαγορεύεται δε, να κάνει χρήση των θαλασσίων σπορ, εφόσον δεν προβλέπεται από τη χρήση του σκάφους και δεν υπάρχει η συναίνεση του πλοιοκτήτη. Για οποιοδήποτε άλλη πληροφορία ο πελάτης να συμβουλεύεται τους όρους ενοικίασης κάθε πλοιοκτήτη.

Version 1.00.1

Ειδικές Κρατήσεις

Το παρόν κείμενο δεν αποτελεί μέρος κάποιας σύμβασης ή ναύλωσης αλλά παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των πλοιοκτητών. Για τους όρους συμβουλευτείτε το ναυλοσύμφωνο του κάθε πλοιοκτήτη.


Τα ελληνικά νησιά και οι δαντελωτές ακρογιαλιές της ηπειρωτικής χώρας ενδείκνυνται για αξέχαστες Ολιγοήμερες Αποδράσεις.

3ήμερα με την παρέα σας, μονοήμερες ή ακόμη και ολιγόωρες ενοικιάσεις προσφέρονται σε όσους δεν έχουν χρόνο για εβδομαδιαίες ή και περισσότερες ημέρες ενοικίασης ενός σκάφους αναψυχής.

Γαμήλια ταξίδια και γαμήλιες τελετές, Γιορτές, Γενέθλια, Batchelor party, Ενοικίαση σκάφους ως πλωτό κατάλυμα (yacht hotel) ή ως luxury restaurant για Επαγγελματικές και Εταιρικές εκδηλώσεις, τα συνεργαζόμενα πολυτελή σκάφη της Diamond Yachting μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού επιβάτη.

Για τους λάτρεις του Εναλλακτικού Τουρισμού, γι αυτούς που αναζητούν κάτι πέρα από τα καθιερωμένα ένας συνδυασμός τους με ταυτόχρονη διαμονή σε σκάφος αναψυχής θα τελειοποιήσει το level up της δραστηριότητας σας.

Πολύ διαδεδομένος τρόπος διεθνώς, για όσους διαθέτουν άδεια κυβερνήτη αλλά δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία πλοήγησης είναι η συμμετοχή σε Ομαδικές κρουαζιέρες (Flotilla group). Θεωρείται safe way επιλογή για να ταξιδέψουν σε ονειρεμένους προορισμούς κάτω από την καθοδήγηση ενός έμπειρου αρχηγού.Οι τιμές διαμορφώνονται κατόπιν ζήτησης και μετά από συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες σκαφών. Επικοινωνήστε μαζί μας

Ειδικές Κρατήσεις

Για ολιγοήμερες κρατήσεις προσφέρονται πολυτελή σκάφη όλων των τύπων.


3 ήμερα με την παρέα σας

Για όλους εσάς που επιθυμείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο στην διάθεση σας, οι ολιγοήμερες κρατήσεις 2-3 ημερών είναι η ιδανική λύση. Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα σκάφος αναψυχής για ένα Σαββατοκύριακο ή ενδιάμεσα της εβδομάδος και να χαρείτε τον ήλιο και την θάλασσα σε κοντινές αποστάσεις από την ηπειρωτική χώρα. Γνωρίστε νησάκια και παραλίες που είναι επισκέψιμα μόνο με σκάφος. Οργανώστε μέρες ψαρέματος ή ελεύθερης κατάδυσης σε περιοχές όπου επιτρέπονται.


Γαμήλια ταξίδια

Ήρθε η ώρα της επιλογής του γαμήλιου ταξιδιού και όλοι οι προορισμοί φαίνονται συνηθισμένοι. Αγαπάτε την θάλασσα, θέλετε κάτι διαφορετικό, κάτι αξέχαστο. Απολαύστε την ανατολή του ήλιου ή ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα πίνοντας μία παγωμένη σαμπάνια.Τα πολυτελή σκάφη που προβάλλονται από την Diamond Yachting είναι διαθέσιμα για το καλύτερο ταξίδι της ζωής σας.


Bachelor πάρτι - Γενέθλια

Οργανώστε τα γενέθλια ή το Bachelor πάρτι σας επάνω σε ένα σκάφος της εταιρίας μας. Πάρτε τους φίλους ή τις φίλες σας και ξεφαντώστε στο πάρτι των ονείρων σας με μουσική, ποτά και εκλεκτά εδέσματα. Οι έμπειροι καπετάνιοι θα σας οδηγήσουν με απόλυτη ασφάλεια σε κοντινούς προορισμούς για ημερήσια ή ολιγόωρη διαμονή.


Ενοικίαση σκάφους ως πλωτό κατάλυμα

Όσοι επιθυμούν κάτι διαφορετικό για τις διακοπές τους, τα πλωτά καταλύματα, ένα διαφορετικό είδος luxury hotel πολλών ‘αστέρων’ προσφέρεται για απαιτητικούς πελάτες. Η διαμονή σε yacht hotel με πρωινό και όλες τις παροχές ενός κλασσικού ξενοδοχείου, έχει την ικανότητα να κάνει την περίοδο των διακοπών σας μία αξέχαστη εμπειρία.


Επαγγελματικές – Εταιρικές εκδηλώσεις

Θέλετε να οργανώσετε κάτι ξεχωριστό για τους συνεργάτες ή τους υπαλλήλους σας; Θέλετε να προσφέρετε ένα επίσημο γεύμα ή δείπνο σε ξεχωριστούς καλεσμένους; Συμμετέχετε σε forum επαγγελματιών και επιθυμείτε την διοργάνωση ενός ξεχωριστού event που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους συνδαιτυμόνες σας; Τα super yachts της Diamond Yachting είναι στην διάθεση σας.


Οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με την ζήτηση και κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες σκαφών. Επικοινωνήστε μαζί μας


Ειδικές Κρατήσεις

Εναλλακτικός τουρισμός

Τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη ανάπτυξη παρουσιάζει ο εναλλακτικός τρόπος τουρισμού, alternative tourism όπως ο συνεδριακός, ο θρησκευτικός, ο αγροτουρισμός, ο οινοτουρισμός, ο γαστρονομικός, ο ιαματικός κ.α.

Ως μέλη μιας ομάδας κάποιου είδους εναλλακτικού τουρισμού, μπορείτε να μοιράσετε τις μέρες διαμονής σας ανάμεσα στο ξενοδοχείο και σ’ ένα σκάφος αναψυχής.

Σκάφη όλων των τύπων είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα μας, προσφέροντας σας την δυνατότητα για μια mini κρουαζιέρα ή και μεγαλύτερης διάρκειας, εφόσον αυτό καθίσταται εφικτό από εσάς.

Και μην ξεχνάτε ότι τα σκάφη αναψυχής έχουν ιδιαίτερα ελκυστική τιμή όταν ενοικιάζονται στις χαμηλές περιόδους π.χ. Άνοιξη ή Φθινόπωρο.

Είμαστε πάντα δίπλα σας να σας προτείνουμε τον καλύτερο συνδυασμό για αξέχαστες και εντελώς διαφορετικές εμπειρίες.Οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με την ζήτηση και κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες σκαφών. Επικοινωνήστε μαζί μας

Ειδικές Κρατήσεις

Ομαδικές κρουαζιέρες 'Flotillas'Έχετε μικρή ιστιοπλοϊκή εμπειρία, δεν έχετε καθόλου εμπειρία αλλά θέλετε να πάρετε μέρος σε μία ομαδική κρουαζιέρα με την παρέα σας ή να γίνετε μέλος ενός στολίσκου;

Η ομαδική κρουαζιέρα αυτού του τύπου είναι ο ιδανικός τρόπος.

Τα flotillas groups αποτελούνται από έναν στολίσκο έως 12 σκάφη των 6 ατόμων περίπου, με έναν αρχηγό καπετάνιο και πλήρωμα και ακολουθούν μία προκαθορισμένη θαλάσσια διαδρομή. Όσοι διαθέτουν άδεια ιστιοπλοΐας χωρίς μεγάλη εμπειρία μπορούν να εκπαιδευτούν με την βοήθεια του αρχηγού. Όσοι δεν έχουν καθόλου εμπειρία, μπορούν να νοικιάσουν το σκάφος με καπετάνιο που θα τους βοηθήσει να πλεύσουν με ασφάλεια.

Την ημέρα δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθείτε τον στολίσκο σε κάθε προορισμό. Έχετε το δικαίωμα να κάνετε κοντινές πλεύσεις, πάντα σε επαφή με τον αρχηγό μέσω VHF και εν συνεχεία να επιστρέφετε στην προκαθορισμένη βάση συνάντησης.

Το βράδυ πρέπει να συγκεντρώνεστε όλοι για ελλιμενισμό σε ασφαλή λιμάνια κάτω από τις οδηγίες του αρχηγού καπετάνιου. Στα flotillas διοργανώνονται βραδιές διασκέδασης, πάρτι στην αμμουδιά ή θαλάσσια σπορ. Είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να αποκτήσετε ιστιοπλοϊκή εμπειρία και να γνωρίσετε φανταστικά μέρη με ασφάλεια.Οι τιμές διαμορφώνονται κατόπιν ζήτησης και μετά από συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες σκαφών. Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Τηλέφωνο:
    +30-2314 051 800

  • Λεωφόρος Νίκης 1,
    54624 Θεσσαλονίκη Ελλάδα

© Copyright 2016 - 2024 Diamond Yachting by Diavlos Group