Ενοικίαση σκαφών Παξοί - Αντίπαξοι - Diamond Yachting

Ενοικίαση σκαφών Παξοί - Αντίπαξοι - Diamond Yachting

Παξοί


Οι Παξοί, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, δημιουργήθηκαν όταν ο θεός της θάλασσας Ποσειδώνας χτύπησε με την τρίαινα του και απέκοψε το νότιο άκρο της Κέρκυρας. Ήθελε να έχει ένα ασφαλές ερωτικό καταφύγιο για τον ίδιο και την όμορφη Νηρηίδα Αμφιτρίτη, αλλά κατά την προσπάθεια αυτή έχασε την τρίαινα του, την βρήκαν όμως οι Παξινοί και την έχουν μέχρι σήμερα αιώνιο σύμβολο τους. Υπέροχο αποτέλεσμα, οι πολύπλοκοι δαντελωτοί κόλποι και οι κατάφυτες εκπληκτικές παραλίες με τυρκουάζ νερά να εισβάλλουν σε μαγικές θαλάσσιες σπηλιές.


Οι Παξοί βρίσκονται πολύ κοντά στις ακτές της Κέρκυρας μόλις 7 ν.μ. και 8 ν.μ. από τις Ηπειρωτικές ακτές και 12 ν.μ. από την Πάργα.


Πρωτεύουσα των Παξών ο γραφικός Γάιος με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο να περπατούν στα γραφικά δρομάκια του. Σε απόσταση αναπνοής δύο νησάκια, η Παναγιά και ο Άγιος Νικόλαος.


Δεκάδες ιστιοπλοϊκά και superyachts, βρίσκουν φιλόξενα λιμανάκια και γραφικούς όρμους να αράξουν με ασφάλεια. Κάνοντας τον περίπλου, θα συναντήσετε εξωτικές παραλίες με καταπληκτικό γαλάζιο χρώμα, όπως το Αυλάκι, το Γαλάζιο, το Αρκουδάκι, τον Ορκό, το Κανόνι, το Μονοδέντρι, το Αλάτι, το Κηπιάδι, τα Μαρμάρια, το Λεβρεχιό και την Καλή Λαγκάδα.


Αντίπαξοι


Δεκατρία λεπτά με ταχύπλοο από τον Γάιο απέχουν οι Αντίπαξοι. Ένα μικροσκοπικό νησί 3 τ. χλμ., με πεντακάθαρα γαλάζια νερά και με τις πολύ γνωστές βοτσαλωτές παραλίες, Βρίκα και Βουτούμι. Οι υπέροχοι Αμπελώνες τους, παράγουν το περίφημο μαύρο κρασί, ικανό να σας ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς κι ονειρεμένους.


Εάν δεν κάνετε online κράτηση  και θέλετε προσφορά στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο.

Πιέστε εδώ για προσφορά.

  • Τηλέφωνο:
    +30-2314 051 800

  • Λεωφόρος Νίκης 1,
    54624 Θεσσαλονίκη Ελλάδα

© Copyright 2016 - 2024 Diamond Yachting by Diavlos Group