ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ενοικίαση σκαφών

Οι καλύτερες τιμές στην Πορτογαλία - Diamond yachting

Πορτογαλία

Στα δυτικό άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το τμήμα της Ιβηρικής χερσονήσου που βρέχεται από τον Ατλαντικό ωκεανό καταλαμβάνεται από την πολύχρωμη αυτή χώρα. Τα νησιά Αζόρες και Μαδέρα συμπληρώνουν ένα υπέροχο παζλ χρωμάτων και πλούσιας ιστορίας. Πρωτεύουσα της η Λισαβόνα και μεγαλύτερες πόλεις της το Πόρτο στον βορρά, η Μπράγα, το Αβέιρο, η Φάρο στον νότο και πρωτεύουσα της περιοχής Αλγκάρβε, η Κοίμπρα, η Βιζέου και η θαυμαστή ρομαντική Σίντρα σε κοντινή απόσταση από τη Λισαβόνα. 

Ένας ιδιαίτερος πολιτισμός επηρεασμένος από την Μεσογειακή Ευρωπαϊκή κουλτούρα, κατατάσσεται 17η  στον κόσμο έχοντας στη γη της, 15 μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ο παραδοσιακός αρχιτεκτονικός γοτθικός ρυθμός των κτιρίων της γνωστός ως ‘Μανουελίνο', βρίσκει το τυπικό του αποτύπωμα στον ‘Πύργο της Μπελέμ’, στη Λισαβόνα.

Διάσημοι Θαλασσοπόροι οι ναυτικοί της την Εποχή των Ανακαλύψεων πρωτοστάτησαν και ανέδειξαν την χώρα σε αποικιοκρατική δύναμη. Ο πρίγκιπας Ερρίκος ο Θαλασσοπόρος προώθησε τις εξερευνήσεις και ο γνωστός σε όλους μας Βάσκο ντα Γκάμα άνοιξε τον δρόμο προς την Ινδία και την νότια Ασία. Μετά από πολλούς αιώνες διατήρησης των αποικών της, το 1999 παρέδωσε την τελευταία της αποικία ‘Μακάου’ στην Κίνα και το 2002 αναγνώρισε επίσημα και την ανεξαρτησία του ‘Ανατολικού Τιμόρ’.

  • Τηλέφωνο:
    +30-2314 051 800

  • Λεωφόρος Νίκης 1,
    54624 Θεσσαλονίκη Ελλάδα

© Copyright 2016 - 2022 Diamond Yachting by Diavlos Group