Ο κόσμος της Diamond Yachting

Σας καλωσορίζουμε στον θαυμαστό κόσμο της θάλασσας, στον θαυμαστό κόσμο της DIAMOND YACHTING.


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ενοικιάσεων σκαφών αναψυχής μέσω μίας διαδραστικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Απευθύνεται σε όλους εσάς που λατρεύετε τα ταξίδια μέσω θαλάσσης.


Τα αυστηρώς επιλεγμένα σκάφη αναψυχής της DIAMOND YACHTING είναι εδώ για να σας προσφέρουν την μέγιστη απόλαυση, ανεξαρτησία και ασφάλεια που αναζητάτε κατά την περίοδο των διακοπών σας και όχι μόνο.Εάν δεν κάνετε online κράτηση  και θέλετε προσφορά στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο. 

Πιέστε εδώ για προσφορά.


  You Tube


Επιλέξτε ανάμεσα σε ιστιοπλοϊκά, catamaran, παραδοσιακά, motor yachts, super yachts ή rib και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα ταξιδεύοντας κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Μεσογείου.

Τα ελληνικά νησιά, οι δαντελωτές ακτές της ηπειρωτικής χώρας, σας περιμένουν να ανακαλύψετε τον Μύθο και την πλούσια Ιστορία τους. Μικρά και μεγάλα διαμάντια εκπληκτικής λαμπρότητας αναδύονται από τα γαλάζια νερά τους.

Ανάμεσα τους η Χαλκιδική, η Σκιάθος, η Λευκάδα, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Ρόδος, η Κρήτη, η Φολέγανδρος, η Σάμος, η Χίος και αμέτρητοι άλλοι πανέμορφοι προορισμοί περιμένουν να σας υποδεχθούν.

Η επιλογή είναι δική σας.

  • Τηλέφωνο:
    +30-2314 051 800

  • Λεωφόρος Νίκης 1,
    54624 Θεσσαλονίκη Ελλάδα

© Copyright 2016 - 2024 Diamond Yachting by Diavlos Group